Kosynier Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Zaczęty na warsztatach SF w Łodzi w ramach projektu Toldi a skończony w domu. Zrobiłem tak jak umiałem i widzę że jeszcze długa nauka przede mną. Zdjęcia zrobione przy świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Ekstra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Wiem że to 72, ale mowa nie bardzo mi się podoba. Niestety układ jezdny, a szczególnie gąsienice obniżają niedoskonałości tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 A mnie się podoba, a gąsienice w tym modelu, jak na skalę 72 są całkiem przyzwoite moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Ładny ..to maleństwo. Dlatego szacun za malowanie. Fajnie wycieniowane i obcia realistyczne. Jakich farbek użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Konkretnych numerów nie jestem w stanie podać, bo nie spisywałem farbek i pigmentów które używałem. Podkład i modulacja przy użyciu produktów MrPaint które były dostarczone przez producenta na warsztaty. Wyciąganie detali i narzędzia to mieszanki różnych Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też jestem generalnie za, acz częściowo zgadzam się z zastrzeżeniem bazylmsa. Góra modelu bardzo mi się podoba - malowanie, obicia etc; dół już nieco mniej - aż prosi się o metalowe gąski (są już na rynku), a kruczoczarne gumy na kołach wyglądają mało naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Wysyp Toldi nastąpił . Fajny, polski model... IBG robi dobra robotę w '72. Jak dla mnie malowanie i efekty zużycia super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi