Wojtek-Krowa Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Cześć. Czy ktoś mógł by mi doradzić jak zrobić zaokrąglone linie podziału? Widziałem wątek na pwm'ie ,ale czy ktoś dokładnie mógł by mi wyjaśnić jak to zrobić? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Szablonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Najwygodniej takimi na przykład: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Jak nie masz takich szablonów możesz wykorzystać elementy po blaszkach zestawowych lub elementach fototrawionych. Oczywiście o ile posiadasz takie resztki lub zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 Posiadam. Dzięki wszystkim za porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 A czym byście to wyryli? Zwykłą piłką czy czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 http://mrpaint.sk/naradie-a-doplnky?product_id=131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Szkoda kasy. Możesz zwykłą igłą w trzymaku. Albo kup to: http://www.mojehobby.pl/products/Fixed-Point-Awl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi