Palus Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 (edited) Witam. Skonczylem dzis swoj pierwszy model . Oczywiscie nie obylo sie bez baboli typu zgnieciony spoiler i zgubiony przedni znaczek mercedesa . I straszie duzo problemow mialem z grillem w "chromie", ktory kladlem chyba z 4 razy i bylo tylko coraz gorzej . Lakier to Gun Metal z puszki od Tamiya, ktory zreszta przepalilem w kilku miejscach przy polerce. Ale ogolnie jestem zadowolony, ze jakos dobrnalem do konca . Teraz czas na kolejne modele. Edited January 11, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Takie koła do EVO II ciężko mi przełknąć, ale wykonanie jak na pierwszy model świetne! Mógłbyś tylko wrzucać również zdjęcia z niższej perspektywy i bardziej od przodu i tyłu i ciaśniejsze kadry. Na tych ciężko mi się przyjrzeć detalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palus Posted January 11, 2017 Author Share Posted January 11, 2017 Jutro wrzucę dokładniejsze zdjecia, z detalami jest problem bo jako początkujący popełniłem masę Boboli np. Moje poprawki lakieru pedzlem...teraz już wiem że się nie da haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Bomba Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Wrzucaj całe zdjęcia, a nie miniaturki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu . Nieźle Ci wyszedł model, fajny lakier i koncepcja. Czekam na zdjęcia z innej perspektywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu To się chyba wszystkim do oczy rzuciło, ścigant w lakierkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamuss Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Wzór felg nie jest najgorszy, ale efekt psuje ich rozmiar i naciąg. Jak na pierwszy model, to jest świetnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palus Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 Dziękuję za pozytywne komentarze Chciałem dzisiaj zrobić zdjęcia, ale jest ciemno i naprawdę mało widać. Zrobię zdjęcia w dzień w weekend. A co do felg to faktycznie mogły by być cal mniejsze, ale według mnie i tak duuuzo lepiej niż seria . Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu To się chyba wszystkim do oczy rzuciło, ścigant w lakierkach Hahaha no dokładnie tak wygląda . Porostu wyobraźcie sobie, że to 190e w dieslu z bodykitem evo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Nie no jak na pierwszy model to mega Niektórym jako setny tak nie wychodzi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej1456 Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Pięknie wyszło. Jak na pierwszy samochodzik to naprawdę pierwsza klasa . Dopracowany w każdym calu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palus Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 Dodaje kilka nowych zdjęć na których widać, że idealnie nie jest Ale jak na pierwszy model to jestem zadowolony, szczególnie z lakieru który przyciąga kłaki mojego kota z odległości kilku metrów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts