Palus Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Skonczylem dzis swoj pierwszy model . Oczywiscie nie obylo sie bez baboli typu zgnieciony spoiler i zgubiony przedni znaczek mercedesa . I straszie duzo problemow mialem z grillem w "chromie", ktory kladlem chyba z 4 razy i bylo tylko coraz gorzej . Lakier to Gun Metal z puszki od Tamiya, ktory zreszta przepalilem w kilku miejscach przy polerce. Ale ogolnie jestem zadowolony, ze jakos dobrnalem do konca . Teraz czas na kolejne modele. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Takie koła do EVO II ciężko mi przełknąć, ale wykonanie jak na pierwszy model świetne! Mógłbyś tylko wrzucać również zdjęcia z niższej perspektywy i bardziej od przodu i tyłu i ciaśniejsze kadry. Na tych ciężko mi się przyjrzeć detalom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palus Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2017 Jutro wrzucę dokładniejsze zdjecia, z detalami jest problem bo jako początkujący popełniłem masę Boboli np. Moje poprawki lakieru pedzlem...teraz już wiem że się nie da haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Wrzucaj całe zdjęcia, a nie miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu . Nieźle Ci wyszedł model, fajny lakier i koncepcja. Czekam na zdjęcia z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu To się chyba wszystkim do oczy rzuciło, ścigant w lakierkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Wzór felg nie jest najgorszy, ale efekt psuje ich rozmiar i naciąg. Jak na pierwszy model, to jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palus Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Dziękuję za pozytywne komentarze Chciałem dzisiaj zrobić zdjęcia, ale jest ciemno i naprawdę mało widać. Zrobię zdjęcia w dzień w weekend. A co do felg to faktycznie mogły by być cal mniejsze, ale według mnie i tak duuuzo lepiej niż seria . Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu To się chyba wszystkim do oczy rzuciło, ścigant w lakierkach Hahaha no dokładnie tak wygląda . Porostu wyobraźcie sobie, że to 190e w dieslu z bodykitem evo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Nie no jak na pierwszy model to mega Niektórym jako setny tak nie wychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1456 Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Pięknie wyszło. Jak na pierwszy samochodzik to naprawdę pierwsza klasa . Dopracowany w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palus Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Dodaje kilka nowych zdjęć na których widać, że idealnie nie jest Ale jak na pierwszy model to jestem zadowolony, szczególnie z lakieru który przyciąga kłaki mojego kota z odległości kilku metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi