Skocz do zawartości

Mercedes 190e Evo 2 (pierwszy model) 1:24 Fujimi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Skonczylem dzis swoj pierwszy model . Oczywiscie nie obylo sie bez baboli typu zgnieciony spoiler i zgubiony przedni znaczek mercedesa . I straszie duzo problemow mialem z grillem w "chromie", ktory kladlem chyba z 4 razy i bylo tylko coraz gorzej . Lakier to Gun Metal z puszki od Tamiya, ktory zreszta przepalilem w kilku miejscach przy polerce. Ale ogolnie jestem zadowolony, ze jakos dobrnalem do konca . Teraz czas na kolejne modele.

DSC_0145.jpg

DSC_0146.jpg

DSC_0147.jpg

DSC_0148.jpg

DSC_0149.jpg

DSC_0150.jpg

DSC_0151.jpg

DSC_0152.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Takie koła do EVO II ciężko mi przełknąć, ale wykonanie jak na pierwszy model świetne!

Mógłbyś tylko wrzucać również zdjęcia z niższej perspektywy i bardziej od przodu i tyłu i ciaśniejsze kadry. Na tych ciężko mi się przyjrzeć detalom.

Napisano

Jutro wrzucę dokładniejsze zdjecia, z detalami jest problem bo jako początkujący popełniłem masę Boboli np. Moje poprawki lakieru pedzlem...teraz już wiem że się nie da haha

Napisano

Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu . Nieźle Ci wyszedł model, fajny lakier i koncepcja. Czekam na zdjęcia z innej perspektywy.

Napisano

Wzór felg nie jest najgorszy, ale efekt psuje ich rozmiar i naciąg.

Jak na pierwszy model, to jest świetnie.

Napisano

Dziękuję za pozytywne komentarze

Chciałem dzisiaj zrobić zdjęcia, ale jest ciemno i naprawdę mało widać. Zrobię zdjęcia w dzień w weekend.

A co do felg to faktycznie mogły by być cal mniejsze, ale według mnie i tak duuuzo lepiej niż seria .

Jestem również podobnego zdania co Jakub - ale koła to rzecz gustu

To się chyba wszystkim do oczy rzuciło, ścigant w lakierkach

Hahaha no dokładnie tak wygląda . Porostu wyobraźcie sobie, że to 190e w dieslu z bodykitem evo

Napisano

Nie no jak na pierwszy model to mega Niektórym jako setny tak nie wychodzi:)

Napisano

Dodaje kilka nowych zdjęć na których widać, że idealnie nie jest

Ale jak na pierwszy model to jestem zadowolony, szczególnie z lakieru który przyciąga kłaki mojego kota z odległości kilku metrów

DSC_0170.jpg

DSC_0171.jpg

DSC_0173.jpg

DSC_0174.jpg