sokol Napisano 15 Maja 2017 Autor Napisano 15 Maja 2017 Niesamowity klimat imprezy, dzięki wielkie dla Całej Ekipy!W przyszłym roku na pewno się wybierzemy, tym razem w pełnym wymiarze czasu Dzięki za przybycie A co do przyszłego roku to mam nadzieje na pełny wymiar! Nie zaliczyliście w końcu zdjęcia z lokomotywą wyjeżdżającą ze ściany w Minibrowarze Kowal Bo wg opinii osób będących na integracji klimat Kowala jest niepowtarzalny i integrację mamy zrobić w 2018 w tym samym miejscu Zdjęcia Bogdana Żołnierowicza: http://sokol.slupsk.pl/VI_BFM_Koszalin_2017/thumb.html Cytuj
aureliusz76 Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Modelarnia Combat z Chełmży również dziękuje za super fajną imprezę Wybór Minibrowaru Kowal na spotkanie integracyjne to strzał w dziesiątkę Klimat w Kowalu jest niesamowity a piwo przednie . Chcemy tam być za rok Cytuj
sokol Napisano 15 Maja 2017 Autor Napisano 15 Maja 2017 Modelarnia Combat z Chełmży również dziękuje za super fajną imprezę Wybór Minibrowaru Kowal na spotkanie integracyjne to strzał w dziesiątkę Klimat w Kowalu jest niesamowity a piwo przednie . Chcemy tam być za rok Ponieważ to nie jest tylko Wasza opinia, to już dzisiaj właścicielowi Kowala zapowiedziałem, że modelarze chcą się zjawić w Minibrowarze za rok Chyba się ucieszył Cytuj
Artur D. Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Cytuj
sokol Napisano 15 Maja 2017 Autor Napisano 15 Maja 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Pomyślimy A ktoś ma zdjęcie tegorocznej figurki? Cytuj
Artur D. Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Pomyślimy A ktoś ma zdjęcie tegorocznej figurki? Wojtek ma, bo robił Cytuj
sokol Napisano 16 Maja 2017 Autor Napisano 16 Maja 2017 Mam, ale one drogie jakoś :( Hmmm... to się Wojtku barterem za stoisko rozliczymy ;) Cytuj
Artur D. Napisano 1 Czerwca 2017 Napisano 1 Czerwca 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Pomyślimy A ktoś ma zdjęcie tegorocznej figurki? Kto był ten wie o co chodzi, a kogo nie było niech żałuje Cytuj
Jarek Sierko Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Dzięki za miłą atmosferę :-) pogodę i nagrody....było fajnie...do zobaczenia na szlaku... Cytuj
sokol Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Dzięki za miłą atmosferę :-) pogodę i nagrody....było fajnie...do zobaczenia na szlaku... Do zobaczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi