sokol Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 Niesamowity klimat imprezy, dzięki wielkie dla Całej Ekipy!W przyszłym roku na pewno się wybierzemy, tym razem w pełnym wymiarze czasu Dzięki za przybycie A co do przyszłego roku to mam nadzieje na pełny wymiar! Nie zaliczyliście w końcu zdjęcia z lokomotywą wyjeżdżającą ze ściany w Minibrowarze Kowal Bo wg opinii osób będących na integracji klimat Kowala jest niepowtarzalny i integrację mamy zrobić w 2018 w tym samym miejscu Zdjęcia Bogdana Żołnierowicza: http://sokol.slupsk.pl/VI_BFM_Koszalin_2017/thumb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Modelarnia Combat z Chełmży również dziękuje za super fajną imprezę Wybór Minibrowaru Kowal na spotkanie integracyjne to strzał w dziesiątkę Klimat w Kowalu jest niesamowity a piwo przednie . Chcemy tam być za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 Modelarnia Combat z Chełmży również dziękuje za super fajną imprezę Wybór Minibrowaru Kowal na spotkanie integracyjne to strzał w dziesiątkę Klimat w Kowalu jest niesamowity a piwo przednie . Chcemy tam być za rok Ponieważ to nie jest tylko Wasza opinia, to już dzisiaj właścicielowi Kowala zapowiedziałem, że modelarze chcą się zjawić w Minibrowarze za rok Chyba się ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Pomyślimy A ktoś ma zdjęcie tegorocznej figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Bawiłem się setnie a piweczko wyborne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Pomyślimy A ktoś ma zdjęcie tegorocznej figurki? Wojtek ma, bo robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Mam, ale one drogie jakoś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 16 Maja 2017 Autor Share Napisano 16 Maja 2017 Mam, ale one drogie jakoś :( Hmmm... to się Wojtku barterem za stoisko rozliczymy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Wojtku, a ja poproszę o więcej materiału na figurki w Minibrowarze Pomyślimy A ktoś ma zdjęcie tegorocznej figurki? Kto był ten wie o co chodzi, a kogo nie było niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Sierko Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Dzięki za miłą atmosferę :-) pogodę i nagrody....było fajnie...do zobaczenia na szlaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Dzięki za miłą atmosferę :-) pogodę i nagrody....było fajnie...do zobaczenia na szlaku... Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi