danielodziem Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Podoba mi się, tylko czy on nie powinien być w innym dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Za.....sta diorama ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Ładny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Widziałem na żywo w Mińsku Mazowieckim. Bardzo mi się model podoba. Gdzie podstawka się zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Za.....sta diorama ! Tylko malowanie jak na tą głęboką zimę takie troszkę nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 A czego użyłeś do zrobienia śniegu? Trochę FT słabo zagłebił się a podłoże. Może spróbuj wcisnąć go trochę w tę dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Czy ja mam coś z odbiorem czy tylko sam czołg widzę bez podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Czy ja mam coś z odbiorem (...)? masz problem z odbiorem sarkazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Czy ja mam coś z odbiorem (...)? masz problem z odbiorem sarkazmu Oj tam od razu sarkazmu - wyobraźni użyjcie zacni Panowie, a czołg ten na wielkiej zaśnieżonej łące objawi się Wam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Krzysiek, nie reguluj odbiornika! Rozkoszuj się widokiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 No to dobrze. Już myślałem że znowu jakichś fotek nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Jest podstawka.... jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi