klaymen Napisano 25 Stycznia 2017 Napisano 25 Stycznia 2017 Przedstawiam mój najnowszy model - Imperial Knighta z Warhammera 40k. Ponieważ ma to być rycerz, uznałem że dużo kolorów i symboli na pancerzu będzie mu pasować . Kleiło się go bardzo fajnie, nie miałem z nim żadnych problemów. Nawet kalkomanie normalnie się kleiły, nie były takie "drewniane" jak zazwyczaj daje Citadel . Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 5 Lutego 2017 Super Moderator Napisano 5 Lutego 2017 Piękny jest. Jaki on jest duży? Jak możesz to zrób zdjęcie odnoszące się do skali, obok paczki zapałek, itp. Cytuj
klaymen Napisano 6 Marca 2017 Autor Napisano 6 Marca 2017 Dzięki za komentarze, cieszę się że się podoba A tu zdjęcie pokazujące wielkość: Cytuj
KW-2 Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 Ładna bestia z tego rycerza! Z jakiego to domu rycerskiego? Czy to twoja własna wizja (wymyślone barwy, emblematy itp.) Cytuj
klaymen Napisano 7 Marca 2017 Autor Napisano 7 Marca 2017 Nie należy do żadnego domu, podlega bezpośrednio pod Adeptus Mechanicus. A oznaczenia to generalnie mój pomysł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi