klaymen Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Przedstawiam mój najnowszy model - Imperial Knighta z Warhammera 40k. Ponieważ ma to być rycerz, uznałem że dużo kolorów i symboli na pancerzu będzie mu pasować . Kleiło się go bardzo fajnie, nie miałem z nim żadnych problemów. Nawet kalkomanie normalnie się kleiły, nie były takie "drewniane" jak zazwyczaj daje Citadel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Piękny model!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2017 Piękny jest. Jaki on jest duży? Jak możesz to zrób zdjęcie odnoszące się do skali, obok paczki zapałek, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Dzięki za komentarze, cieszę się że się podoba A tu zdjęcie pokazujące wielkość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Ładna bestia z tego rycerza! Z jakiego to domu rycerskiego? Czy to twoja własna wizja (wymyślone barwy, emblematy itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Nie należy do żadnego domu, podlega bezpośrednio pod Adeptus Mechanicus. A oznaczenia to generalnie mój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi