ams Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 witam po długiej przerwie. Przedstawiam Państwu Tygryska Królewskiego. Model Revell'a + kilka dodatków. Lufa od RB, blaszki Voyager, liny Eureka. Palowany Tamita+oleje+Mig pigmety. Figurki Mig Productions i Orion. Co do wykonania - ponieważ nie przepadam za modelami totalnie ubłoconymi gdzie spod błota niewiele widać ten starałem się "zweatheringować" (nowe słowo) dość oszczędnie. Dostępne fotki takiego lub podobnego egzemplarza pokazują że nie był on bardzo skatowany. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Acha... no tak .. to pierwszy mój model który miał sesję w namiocie bezcieniowym. Chyba najlepsze foty jakie udało mi się kiedykolwiek zrobić. Aczkolwiek muszę jeszcze troszkę zainwestować w lepsze oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Ooo - coś niespotykanego, kolega ams zrobił Tygrysa ;) Bardzo fajny KT i ludziki Tylko mam jedną wątpliwość - jak rozumiem takie umiejscowienie pojazdu sugeruje że wykonał on zwrot w miejscu na drodze (bo trawka za nim nienaruszona), a skoro tak to powinien bardziej "zrujnować" nawierzchnię i narzucić trochę gleby na zewnętrzną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Ładny model. Ja natomiast przyczepię sie do peryskopów które zamalowałes farbą. Widać na fotkach że masz tylko jedną lampę oświtlająca namiot z prawej strony, lub jest mocniejsza niż druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 jak rozumiem takie umiejscowienie pojazdu sugeruje że wykonał on zwrot w miejscu na drodze (bo trawka za nim nienaruszona) zamysł był taki, że pojazd wjechał na drogę z boku, na ukos bez zakręcania... a tak na poważnie to mając zaćmienie umysłowe zrobiłem na winietce drogę nie w tym kierunku co trzeba i model na półce stał by skierowany w złą stronę... więc dorobiłem "filozofię" za sprokurowanego faktu Ja natomiast przyczepię sie do peryskopów które zamalowałes farbą. Dzięki za uwagę... ja z moim wzrokiem i tak nie za bardzo widzę te peryskopy, ale na fotkach wylazło i zaczęło mnie wkurzać Do poprawy... dzięki za uwagę. ... a co do oświetlenia to masz rację... tak jak napisałem na początku muszę jeszcze zainwestować w lampkę... z tego co mam tylko jedna daje rade pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Model ładny tylko Niemcy stoją skołowani bo im się pory roku kompletnie pomyliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Kolega wraca z przytupem . Poprzednicy mniej lub bardziej dyskretnie chcą zwrócić uwagę, że King jest z ofensywy w Ardenach, a teren raczej wiosenny . Nie wiem czy to kwestia monitora, czy mojego wzroku, ale teraz zdjęcia wydają się ostrzejsze niż rano ... i bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Oj tam, oj tam... te kwiatki to przebiśniegi, które się tak w kupę zebrały...A kilka jasku... tj. przebiśniegów wiosny nie czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi