koksik750 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 W związku, iż niestety muszę poczekać na nowy lakier bezbarwny, prace nad Camaro i Lexusem stanęły, postanowiłem zacząć następny model - Lamborgini Gallardo Sportec: Mam go zamiar pomalować coś w stylu wersji SE. Kolory jakich użyje to biała perła i czarny na dach. Już niebawem pierwsze zdjęcia z relacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 4 Stycznia 2008 To ile ty już masz tych modeli zaczętych, a nie skończonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Zacząłem 4.... Ale camaro czeka tylko na bezbarwny, nissan czeka na nowe farby, Lexus...lexus znak zapytania - albo uda sie wypolerować lakier albo kąpiel w DOT-cie po raz 3 :(... Wiesz zamiast czekać tydzień lub wiecej wole zacząć kolejny model i skończyć go zanim dojdzie mi lakier bezbarwny - potem jeden za drugim tylko pokryje bezbarwnym i polerki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Poszpachlowane elementy i karoseria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Mój tato ma takie felusie w swojej Audicy Czekam ocywiście na dalsze efekty prac nad modelem Szybko Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Jakiej firmy to model??? Skala z tego co widzę 1/24 No cóż, zapowiada się ciekawie, obyś tylko nie musiał znów jakiegoś modelu zaczynać Powodzenia w pracach nad modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Model firmy Fujimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Kokosik przypomina mi chińską fabrykę obsługiwaną przez Niemców. Buduje modele szybko jak chińska fabryka, ale tak dobrze jak Niemcy budują samochody. Siadam i oglądam relację bo Lambo lubię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Heheh dzięki Edler za to porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 No racja , bardzo mi sie podobają twoje osobowki , sam bym zaczoł sklejac ale troche za łatwe są w budowie . Kolejna piekna maszyna z firmy koksik design :P . Powodzenia , Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_ble_ Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 sam bym zaczoł sklejac ale troche za łatwe są w budowie A kleiłeś kiedyś auta osobowe, że teraz opowiadasz takie głupoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Tak , skleiłem 1 osobowke i dla mnie jest za prosta budowa , moze z innymi skalami jest lepiej , bo w 1/24 to banalne ale moze zaczne . zobaczymy pozdro i sie tak nie denerwuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_ble_ Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Tak , skleiłem 1 osobowke i dla mnie jest za prosta budowa , moze z innymi skalami jest lepiej , bo w 1/24 to banalne ale moze zaczne . zobaczymy pozdro i sie tak nie denerwuj ;) Ja się wcale nie denerwuje, ale proponował bym skleić pare modeli "AMT" lub "Hellera" to wtedy szybko zmienisz swoją błędną teze, że samochody osobowe są proste w budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2008 Po lekkim przeszlifowaniu boków ramion pomalowałem felgi podkładem alclad, a następnie chromem alclad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Po dłuższej przerwie nastąpiły prace: Karoseria pokryta podkłdem Surfacer White 1000: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Czemu to ja nie widze zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Przygotowana karoseria po 3 warstwach białej bazy Zero Paints: Potem 3 warstwy białej perły ale zapomniałem zrobić foty :P Maskowanie: I po kilku warstwach czarnej perły Zero Paints: Jak widać taśma Tamiyi zawiodła i podczas malowania sie gdzie nie gdzie odkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aj szkoda, bo dach wyszedł ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Model zapowiada sie ciekawie tylko szkoda, ze taśma zawiodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Zderzak na dniach pójdzie do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Panie koksik a co to za niebieska tasma jest ? ta co maskowałes nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Taśma 3M do obklejania winyli na samochodach, motorach, itp. Jest elastyczna więc można nią spokojnie maskować szlaczkami itp. bardzo fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Super to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Nie no bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2008 Dzisiejsze postępy nad Gallardo: Wnętrze: Komora silnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi