Mr_hanky Napisano 24 Lutego 2021 Autor Share Napisano 24 Lutego 2021 9 godzin temu, Endrju napisał: Model z mojej bajki. Mam go w dalekich planach ale chyba nie z RPM-u. Co do nitów to niektóre sklepy oferują nity żywiczne w różnych wymiarach. Ostatnio kupiłem nity w formie kompletnych nitów czyli grzybka i trzonka pod który wierci się otworek, wciska się nit i przy dokładnym wykonaniu nawet kleić nie trzeba. Pozdrawiam. Andrzej 3 godziny temu, Markuz napisał: Polecam nity i śruby MacterClub. Dzięki Panowie! Już obejrzałem i te Mastercluby fajna sprawa, faktycznie nie trzeba by kleić jeśli dobrze nawiercę. Przemyślę to, bo nie wiem czy mi na ten model cierpliwości starczy a staram się nie rozgrzebywać nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Jeśli zostanie Ci KM albo działko, w zależności od tego, który budujesz, to się piszę. Bo mam gotowego ale bez uzbrojenia a ramkę gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 25 Lutego 2021 Autor Share Napisano 25 Lutego 2021 10 godzin temu, GreGG24 napisał: Jeśli zostanie Ci KM albo działko, w zależności od tego, który budujesz, to się piszę. Bo mam gotowego ale bez uzbrojenia a ramkę gdzieś wcięło Jasne, nie ma problemu. Mogę Ci wysłać całą ramkę. Nie wiem tylko kiedy będę w PL, ale jak już będę miał lot to się odezwę, podasz adres i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Wypełnij tę jamkę skurczową na młocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek cz. Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 No dobra, ale ta wieża była poskładana ze ścianek i ma ośmiokątną podstawę. Tymczasem u Ciebie wygląda to tak, jakbyś postawił ścianki na okrągłej podkładce. Model jest tak głupio opracowany przez producenta.... ale jak to się stało, że przez tyle czasu nikt nie zwrócił na to uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 27 Lutego 2021 Autor Share Napisano 27 Lutego 2021 12 godzin temu, copycat napisał: Wypełnij tę jamkę skurczową na młocie. Masz rację! Nie zauważyłem. Dzięki! 2 godziny temu, marek cz. napisał: No dobra, ale ta wieża była poskładana ze ścianek i ma ośmiokątną podstawę. Tymczasem u Ciebie wygląda to tak, jakbyś postawił ścianki na okrągłej podkładce. Model jest tak głupio opracowany przez producenta.... ale jak to się stało, że przez tyle czasu nikt nie zwrócił na to uwagi? Faktycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 8 Maja 2021 Autor Share Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) W dniu 27.02.2021 o 11:51, copycat napisał: Wypełnij tę jamkę skurczową na młocie. Zrobione. Dzięki! W dniu 27.02.2021 o 22:05, marek cz. napisał: No dobra, ale ta wieża była poskładana ze ścianek i ma ośmiokątną podstawę. Tymczasem u Ciebie wygląda to tak, jakbyś postawił ścianki na okrągłej podkładce. Model jest tak głupio opracowany przez producenta.... ale jak to się stało, że przez tyle czasu nikt nie zwrócił na to uwagi? Naprawione. Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć. Dzięki! W dniu 28.11.2018 o 14:26, Markuz napisał: Zasiadam i podpatruję. Mam wrażenie ze śruby na wieży są ciut za duże. Przyciąłem je na długość. Nie jest idealnie ale wygląda to teraz o wiele lepiej i nie rzuca się w oczy. Wieżyczka pryśnięta podkładem. Zabieram się za malowanie. Edytowane 8 Maja 2021 przez Mr_hanky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi