Michal_G Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Model z wątku warsztatowego http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=56180. Malowany Pactrami i Vallejo, pędzlem. Wash olejny, brudek to suche pastele i fusy z kawy, w dolnej części mieszane z Wikolem. Wykaz przeróbek: - siatki w ciągniku od Abera - dodana łopata, łom i szyba w ciągniku oraz kable przy celownikach - sporo wiercenia w dziale. Jak wyszło - oceńcie sami. Dziękuję wszystkim którzy pomagali w wątku warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Podoba mi się wykonanie choć kolory wydają mi się nieco mdłe. Rzecz gustu. Reszta naprawdę na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 No proszę, a dla mnie pierwszy numer serii (TKS) okazał się nie na moje nerwy. Podziwiam efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Ładny, choć przy próbie powiększenia brak ostrości. Szkoda że nie ma troszkę zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 4 Lutego 2017 Autor Share Napisano 4 Lutego 2017 Dziękuję za pozytywny odbiór. Co do kolorów, ostrości i zbliżeń - poczekam na sensowne światło naturalne i dorzucę lepsze fotki. Olympus 620SP ma jedną paskudną wadę przy fotografii modelarskiej - ograniczone tryby manualne. Praktycznie sensowną głębię ostrości (przesłona tak z 4-4.5) da się wymusić tylko przez fotografowanie z większej odległości i ciągnięcie zoom-em. Tak, wiem, kolejny aparat "kiedyś tam kupię" na pewno będzie miał tryb preselekcji przesłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Ciekawie to wygląda, ale niebieskie tło psuje odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Odbiór doskonałego brudzenia fusami z kawy trochę psują ślady po odcięciu z ramki na prawym boku ciągnika. Ale tylko trochę. Domi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi