barszczo Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Przedstawiam Wam pierwszy tegoroczny ulepek, Messerschmitta Bf-109F-4Trop w malowaniu przedstawiającym samolot Hansa Joachima Marseille o numerze seryjnym 10137. Zestaw Edka w edycji Overtrees uzupełniony o małą kolorową blaszkę dedykowaną Hasegawie których mi jeszcze parę zostało. Jedyny problem we wpasowaniu blaszki to różnica w kształcie tablicy przyrządów łatwy zresztą do korekty. Sam model jak dla mnie rewelacja, budowa trwała słownie dwa dni, potem musiał odczekać swoje odrobinę. Spasowanie elementów wzorowe, zero szpachli, po budowie pozostaje mnóstwo niewykorzystanych części zarówno do wersji F jak i G, z czystym sumieniem polecam. Malowany Gunziakami serii H, kalki składanka, miłego odbioru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBB Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Niczego sobie ,choć można by się pokusić o nieco mocniejsze przybrudzenie spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Fajny. To niebieskie tło trochę rozmywa model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi