sjr Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Academy SB2C-4 1:72. Model prosto z pudełka, malowanie pudełkowe. Jest to pierwszy model na którym próbowałem brudzenie i obicia. Wyszło nie do końca tak jak zakładałem, ale bardziej nie chce poprawiać gdyż boje się że przedobrze. Malowanie farbami Tamiya + Pactra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Teraz obicia wyglądają dużo lepiej niż w pierwszej wersji przydało by się tylko zróżnicować co nieco powierzchnię i było by miodzio ;) ale jak na tą skalę to model prezentuje się całkiem przyjemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Wybrnałes z tych obić. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Obicia całkiem znośnie wyglądają, w jaki sposób je robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Łopaty - najpierw Tamiya x-11 chrome silver, później kolory bazowe i na końcu drapałem szczoteczką do zębów i wykałaczką. resztę obić robiłem gąbką dociętą w trójkąt ale z nich nie do końca jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Ogólnie fajny ale obicia na chodnikach chyba trochę nie bardzo, jeśli już to powinny być przetarcia. Przejścia kolorów też za ostre. Ale ogólnie jestem za ja w swoim opuściłem tył kadłuba i dałem porządny karabin, bo zestawowy jest do...niczego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi