sjr Napisano 24 Lutego 2017 Napisano 24 Lutego 2017 Academy SB2C-4 1:72. Model prosto z pudełka, malowanie pudełkowe. Jest to pierwszy model na którym próbowałem brudzenie i obicia. Wyszło nie do końca tak jak zakładałem, ale bardziej nie chce poprawiać gdyż boje się że przedobrze. Malowanie farbami Tamiya + Pactra Cytuj
PabloA Napisano 25 Lutego 2017 Napisano 25 Lutego 2017 Teraz obicia wyglądają dużo lepiej niż w pierwszej wersji przydało by się tylko zróżnicować co nieco powierzchnię i było by miodzio ;) ale jak na tą skalę to model prezentuje się całkiem przyjemnie! Cytuj
kermit zaba Napisano 25 Lutego 2017 Napisano 25 Lutego 2017 Obicia całkiem znośnie wyglądają, w jaki sposób je robiłeś? Cytuj
sjr Napisano 26 Lutego 2017 Autor Napisano 26 Lutego 2017 Łopaty - najpierw Tamiya x-11 chrome silver, później kolory bazowe i na końcu drapałem szczoteczką do zębów i wykałaczką. resztę obić robiłem gąbką dociętą w trójkąt ale z nich nie do końca jestem zadowolony Cytuj
Sniper Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Ogólnie fajny ale obicia na chodnikach chyba trochę nie bardzo, jeśli już to powinny być przetarcia. Przejścia kolorów też za ostre. Ale ogólnie jestem za ja w swoim opuściłem tył kadłuba i dałem porządny karabin, bo zestawowy jest do...niczego ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi