Matsuri Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Witam, Ukończyłem kolejną podstawkę, nie jestem do końca z niej zadowolony a szczególnie z samego mostu, troszkę krzywo wyszedł mi otwór. Mimo tego postanowiłem dokończyć pracę i samo oceńcie jak wyszło. Miłego oglądania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Całkiem fajnie wyszło. Z czego robiłeś kamienie? Otwór tak nie może zostać jednak. Daj jakieś pnącze, bluszcz, krzaczory i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 Cały most to szkielet ze styropianu, który okleiłem podkładem do paneli podłogowych. W tym podkładzie rzeźbiłem strukturę kamieni. Całość malowana starymi humbrolami. Na to poszły washe z AK Interactive, inne specyfiki z tej firmy oraz zestaw z Life Color do robienia zgniłych plam, brudu itp. Na koniec pigmenty MIG i gotowe. Roślinki to większość naturalna plus posypki z różnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Ogólnie całkiem nieźle - mi się podoba Najgorzej wygląda miejsce połączenia gdzie zaczyna się kamienna "barierka" - w tym miejscu te ucięte kamienie jak od linijki wyglądają bardzo nienaturalnie. I jeszcze kolorystyka boczna mostku mimo wszystko trochę za monotonna. Może jakieś zacieki z wilgoci na dole? Albo mech? W necie powinno być sporo fotek w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 Dziękuję za cenne uwagi. Jednak nic już nie poprawię ponieważ podstawka popłynęła już do klienta. Temat zamknięty, wnioski wyciągnięte na przyszłość i pora się brać za kolejną podstawkę dla klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Całkiem ładna diorama. A krzywy otwór w moście można na przyszłość przykryć roślinnością, pojazdem itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi