marcinpiot Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Właśnie to zrobiłem. Światło dzienne, ale. UE bezpośrednie: Ewidentnie do zmycia jest przedni i żadni zimm. Miałem to już kiedys przy KT - bardzo łapał mi washa i ponownie ten sam błąd zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Z Zimmeritu bym sugerował wymyć bo słabo będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Z Zimmeritu bym sugerował wymyć bo słabo będzie wyglądać. Od tego nie ma odwrotu - będzie czyszczone dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Zdjąłem nadmierny wash z zimmu, potem suchy pędzel głównie po krawędziach. Trochę to wyostrzyło bryłę. Kolejne (przegrane) starcie z obiciami. Do tego różne siuwaksy od AK, na końcu biedronka z dwóch rodzajów żółci i ciemnego brązu. I teraz tak to wyglada: Ostatnie oto pokazuje miejsce po przypadkowo, już po washach, oderwanej rynience. Miałem przykleić, ale efekt brakującego elementu, ale z wyraźnie zaznaczoną wcześniejszą obecnością obecnością spowodował, ze postanowiłem zostawić (zawsze w końcu można dokleić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2017 No dobra, skończone. Wielkie dzięki za wsparcie w procesie zmagań - bez Waszych uwag byłoby jeszcze gorzej Do zobaczenia przy kolejnych projektach, a tymczasem zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi