marcinpiot Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Napisano 8 Kwietnia 2017 Właśnie to zrobiłem. Światło dzienne, ale. UE bezpośrednie: Ewidentnie do zmycia jest przedni i żadni zimm. Miałem to już kiedys przy KT - bardzo łapał mi washa i ponownie ten sam błąd zrobiłem. Cytuj
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2017 Napisano 8 Kwietnia 2017 Z Zimmeritu bym sugerował wymyć bo słabo będzie wyglądać. Cytuj
marcinpiot Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Napisano 8 Kwietnia 2017 Z Zimmeritu bym sugerował wymyć bo słabo będzie wyglądać. Od tego nie ma odwrotu - będzie czyszczone dzisiaj. Cytuj
marcinpiot Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Napisano 9 Kwietnia 2017 Zdjąłem nadmierny wash z zimmu, potem suchy pędzel głównie po krawędziach. Trochę to wyostrzyło bryłę. Kolejne (przegrane) starcie z obiciami. Do tego różne siuwaksy od AK, na końcu biedronka z dwóch rodzajów żółci i ciemnego brązu. I teraz tak to wyglada: Ostatnie oto pokazuje miejsce po przypadkowo, już po washach, oderwanej rynience. Miałem przykleić, ale efekt brakującego elementu, ale z wyraźnie zaznaczoną wcześniejszą obecnością obecnością spowodował, ze postanowiłem zostawić (zawsze w końcu można dokleić). Cytuj
marcinpiot Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Napisano 16 Kwietnia 2017 No dobra, skończone. Wielkie dzięki za wsparcie w procesie zmagań - bez Waszych uwag byłoby jeszcze gorzej Do zobaczenia przy kolejnych projektach, a tymczasem zapraszam do galerii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi