Przemek Przybulewski Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 oddzielnie zdecydowanie... ha a myślałem że moje kolejowe szaleństwa są wielkie ale widzę że nie jestem sam Trochę za późno doczytałem. Już stoją razem. A i tak nie ma już nastepnego modelu gdzie postawić.Enyłej ostatnie fotki przed galerią: ... ... ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Może faktycznie troszkę ciasno, ale mimo wszystko super wygląda. Po washu jest ok, kolorystycznie/tonalnie się "wyrównało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Może faktycznie troszkę ciasno, ale mimo wszystko super wygląda. Po washu jest ok, kolorystycznie/tonalnie się "wyrównało" Dzięki. Nie jest do końca tak jakbym chciał, ale jestem zadowolony.Malowanie farbami Tamiya ma swoje plusy i minusy. Niestety większość producentów nie podaje schematów dla Tamki a jak już to czasami są one z d.py wzięte. Mieszanie nie zawsze przynosi porządane efekty i trzeba iść na kompromis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Moim zdaniem świetna robota, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Dziękuję. Zastanawiam się co dalej, w sensie jakie modele? Mam kilka rozgrzebanych, począwszy od A-7D Corsair, przez Kraza 6446 z naczepą (miała na niej stać haubiza 2S19 Msta, ale zdecydowałem, że postawię ją razem z 1K17, więc na Kraza trafi pewnie 2S3 Akacja w barwach Ukrainy), mam jeszcze rozgrzebaną wyrzutnię Uragan którą chciałbym postawić z Gradem, do tego SAM-6 i KRUG - też razem, no i DANA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Nie jest źle - kolorystycznie już nie ma takiego kontrastu najlepsze te fotki od frontu, bo z góry to mocno widać "ścisk"... Moje zdanie: dawaj Kruga no i fajnie będzie jak polaka zmajstrujesz swoją drogą nie wiem czy ktoś nie wypuścił do niego stacje dowodzenia (na pewno jest w 72) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Moje zdanie: dawaj Kruga .....swoją drogą nie wiem czy ktoś nie wypuścił do niego stacje dowodzenia (na pewno jest w 72) Nie znam się za bardzo na rosyjskim sprzęcie rakietowym ale o to chodzi? http://www.modell-art.de/mapa-19.php#start Jeżeli tak to jest w 35 w żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Niby maszkary ale jakie ładne. Wielkość też robi wrażenie. Tylko mi coś ten kamuflaż nie gra - ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Moje zdanie: dawaj Kruga .....swoją drogą nie wiem czy ktoś nie wypuścił do niego stacje dowodzenia (na pewno jest w 72) Nie znam się za bardzo na rosyjskim sprzęcie rakietowym ale o to chodzi? http://www.modell-art.de/mapa-19.php#start Jeżeli tak to jest w 35 w żywicy Pewnie Trumpek wypuści zaraz w plastiku, ale tak czy siak chciałem postawić na jednej podstawce. Tu jest piękniutkie zdjęcie: Zdjęcie pobrane z internetu w celach poglądowych Niby maszkary ale jakie ładne. Wielkość też robi wrażenie. Tylko mi coś ten kamuflaż nie gra - ale ja się nie znam Maszkary, ale mają swój urok. Jeśli chodzi o kamo to na pierwszej stronie tego wątku (12 post) jest fotka z ćwiczeń z podobnym malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 O to, to. Śliczności Moc tylko ślinić się i czekać. A modele pięknie się prezentują, może i ciasno, ale co z tego- czuć ten ogrom sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Ciasno ciasno , modele ładne ale przytłaczają ,duże obok siebie, poza tym zasłaniają sie na wzajem, nie wiem na co paczec, widzalem te Twoje poprzednie kolosy na żywo na wystawach, i w pojedynkę napewno było by dla nich lepiej, Sugestia- w domu se trzymaj na jednej podstawce oba jak placu brakuje, ale jak w Polskę pojedziesz się pokazywać zrób dla drugiego podstawkę, i prezentuj osobno, wyjdzie im to na dobre napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Darkin - dokładnie o to ustrojstwo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi