jpl Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Witam wszystkich, coś dawno nie skleiłem tu żadnego samolotu... No to zapowiada się kolejny. Tym razem MiG 15 w polskich barwach. No i w skali 1/72, jak zazwyczaj. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Uf. Polskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 24 Marca 2017 Autor Share Napisano 24 Marca 2017 OK. Sprawa ma się następująco: nawalił mi sprzęt i nie mogłem przygotować normalnej relacji. Zrobiłem więc galerię gotowego kokpitu, a to, co miało być w tym tygodniu, będzie, mam nadzieję, dołączone do następnego odcinka. Tak czy owak: zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Fajne te zestawy Eduarda Kokpicik tez Powodzenia z modelem i technicznymi mankamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 To prawda, jest niesamowity. Tymczasem sytuację udało się opanować i następny odcinek powstał już bez przeszkód. Oto i on: Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Uwaga, mam pytanie: czy wiecie może, jak wyglądała kwestia napisów eksploatacyjnych na służących w Polsce MiGach-15? Na egzemplarzach muzealnych ich nie widać, no ale to egzemplarze muzealne. Na zdjęciach z epoki też trudno się czegoś dopatrzeć, ale tu z kolei powodem może być słaba jakość. Konkretnie, chodzi mi o to, że mój model ma przedstawiać samolot z 1951 roku, zaraz po dostawie, no i tu pojawia się kwestia tego, kiedy naniesiono polskie napisy eksploatacyjne Przyleciały już z nimi, czy pojawiały się sukcesywnie w toku eksploatacji A może nie wszystkie samoloty je miały Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Na dziś przygotowałem kolejną część relacji. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 OK, no to pora na nieco wcześniejszy niż zwykle odcinek, a w nim finał relacji. Zapraszam. No i raz jeszcze: wesołych i szczęśliwych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 ładnie Ci wyszedł ten MiGacz i duży plus za większą staranność! jedno co to linkę anteny lepiej zostawiać na koniec fajnie że bierzesz Spita na warsztat, będę podglądał pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Dzięki. Postaram się, żeby wyszło jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi