karambolis8 Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Jakoś wcześniej przeoczyłem. Kamo z rąsi bardzo ładne, fajne granice przejścia kolorów. Obicia na śmigle to jaką techniką i jaką farbą? Do której w niedzielę będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Dzięki. Dural alcladowy, obicia na Chipping fluid Miga (A.MIG 2010), czarny to Gunze C92, żółty C113. Najpierw drapałem czarny, na to dopiero powtórka zabawy z żółtym, żeby tu i tam wyłaziło czarne spod żółtego, nie od razu dural. Piasta w Steel Alclada (ALC 112) a kołpak w Chrome do Miga, czyli w zasadzie Alclad lany w butelki z etykietą MiG Jimenez (ALC 107). Na koniec łopaty dostały półmatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Muszę w końcu skleić coś z metalowym śmigłem bo na razie same drewniane się trafiają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Marca 2017 Autor Share Napisano 31 Marca 2017 Drewno i płótno też mają swój urok . I jeszcze co do pytania o niedzielę, myślę że do 14.00 będę na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Bardzo ładnie i czysto wykonany ,pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Na żywo we Wrocławiu wyglądał bardzo korzystnie. Fajnie było pogadać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Dzięki. Miło było poznać w realnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Cześć Michał.Model bardzo fajny ,podoba się i to bardzo.Leżakuje u mnie i czeka Monogram w podobnym kamo.Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi