Keisyzrk Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Honda CR250R Tamiya 1:12 robiona na szybko, przed wyjazdem. Pierwszy model po prawie 2 latach przerwy od pancerki. Pazury się trzęsły no i masa błędów na nim ale jakoś to wygląda. Zdjęcia bez obróbki i na szybko bo jutro wyjeżdżam o 5 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 jak dla mnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Marca 2017 To jeszcze przydałby się link do aukcji na otomoto.... Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 24 Marca 2017 Kurcze chłopaki szprychy wymieniają w 1:72, a tu 1:12 też by się przydało, bo takie zbyt grube chyba są. Poza tym to cross wyszedł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 25 Marca 2017 Autor Share Napisano 25 Marca 2017 jak dla mnie ładnie To jeszcze przydałby się link do aukcji na otomoto.... Dobra robota Albo na tor śmigać Kurcze chłopaki szprychy wymieniają w 1:72, a tu 1:12 też by się przydało, bo takie zbyt grube chyba są.Poza tym to cross wyszedł super. Miałem się zabawić ze szprychami. W ogóle to miał być model na mocno luźno prosto z pudła na rozgrzewkę ale trochę tam podłubałem. Niestety wyjazd przyszedł szybciej niż myślałem i na szybko coś skończyłem. Później mogłoby mi się nie chcieć a wracam dopiero w Lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Bardzo ładnie Ci wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Na kozaku. Też bym chciał takie na szybko robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Września 2017 Autor Share Napisano 14 Września 2017 Jako, że photobucket leci w kulki wstawiam z nowego hosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenevil Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 Model super, ale za te szprychy należą się baty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Nic tylko wsiadać i jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 Dziękuje za komentarze. Tak szprychy są beee model został wykonany na szybko i w warunkach polowych (malowany po garażach i kątach) przed wyjazdem za granicę. Na te szprychy nie miałem pomysłu a czas uciekał. Z resztą miałem 2 letnia przerwę miedzy tym a ostatnim modelem. Teraz znów jestem w kraju i nie mam miejsca na warsztat :/ No co ten photobucket raz zdjęcia są raz nie ma, teraz są zdublowane niestety Przydałoby się tą podstawkę dopieścić tak na nią zerkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi