unicaunica Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Dla przełamania hegemoni tworzyw sztucznych postanowiłem dorzucić na forum trochę drewna. Ostatnio pojawiło się tu trochę żaglowców więc podążam za trendem, zachęcam do komentowania i zgłaszania poprawek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Model zachwyca i zapiera dech. Zrób mu tylko fajne zdjęcia. Jak będzie ładna pogoda, to go wyprowadź na spacer, i wtedy porób zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Dno wylozone blacha miedziana czy czyms innym i pomalowany na kolor miedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 26 Marca 2017 Autor Share Napisano 26 Marca 2017 blacha Cu z lekko przetłoczonym nitowaniem no na spacery na zewnątrz to warunki nie sprzyjające chwilowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Piękny model, bardzo mi się podoba Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Super! Niesamowita robota Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 No szacun, żaglowce ponad wszystko... Mam pytanie, zestawowy (jakaś Artesania) czy z planów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 Zestawowy z victory models to seria produkowana przez amati, trochę kosztują ale na pewno godny polecenia. Prawdę mówiąc w przypadku żaglowców to różnica między zestawem a twórczością własną nie jest duża (w mojej opinii) i sprowadza się w zasadzie do wyciętego szkieletu i ozdobników, reszta to taki sam materiał jaki jest potrzebny do budowy z planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 ... piękny. Po prostu piękny. Gratuluję świetnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić. Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi