hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Zastanwiam się jakie używacie i czy jesteście zadwoleni. Ja potrzebuje do pancerki 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Był gdzieś temat, wszystko od kwoty zależy jaką masz, tylko stalowe wybieraj, bo sie krawędzie nie wyrabiają, a takie w Pl dostępne w Exito z RB Toolz cena od 100 płn w gore, większość Ci to poleci, w zestawie blaszka do podważania jest, zaginarka jest ciężka,podklejona filcem wiec nie jeździ po maćie, plus śruby centrującym na sprężynach wiec sama roboczy element sie unosi nie trzeba sie pieprzyć z podważaniem, kilka wersji długości do wyboru. Mam wersje powiedzmy podstawowa 8cm od 5 lat używam i jestem bardzo zadowolony, zerknij na stronę sklepu maja wszystkie wersje dostępne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Super dziękuje za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Polecam taką, dość droga ale chyba najlepsza na rynku - The Small Shop: http://www.m-zone.pl/zaginarka-do-elementow-fototrawionych-5-5-calowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Dokładnie jak mówi Solo. Ja mam dłuższą bo 8 cali ale warta każdej złotówki. Do tego solidne, mocne ostrze do zaginania w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Small shop jest git, ale cena wysoka, Rb masz tańsza alternatywr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Zastanwiam się też na długością po co jest tyle długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Jakbyś chciał zaginać krawędzie długich błotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Albo wydam 240 albo 360. W pierwszym zaoszczędzę a w drugim będę wiedział że lepszego nie mogłem już kupić Podobno na narzedziach nie wolno oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 W pierwszym zaoszczędzę a w drugim będę wiedział że lepszego nie mogłem już kupić Tak czy inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Podobno nie, masz hajs kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi