kondibakugan Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam serdecznie grono modelarzy, chciałbym wam pokazać model vickersa z firmy Firt to Fight w skali 1:72. Niestety podczas malowania aerografem światła przyklejone klejem Revell odpadły...Proszę o rzetelną ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Trochę za dużo zbliżeń. Ciezko ocenić pracę. Na razie po jednym zdjęciu z dystansu wydaje mi się ze piaskowy za ciemny jest albo odkurz z aero go przykrył a sam model czysto zrobiony i poprawnie tylko coś z płytą pod wieżyczkami cos w tylnej części dziwnego. Szpary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Farby hataki a dlatego ciemne bo pigmenty, co do tylniej płyty to jest ciemny wash Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Kwietnia 2017 Share Napisano 30 Kwietnia 2017 No właśnie coś mi nie grało. Szybka poprawka przez odklejenie i heja....żyletka i papier ścierny dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Ok Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 Tyłem do przodu zamontowałeś też bryły osłon nad karabinami maszynowymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Niezbędny mocny wash na wlotach powietrza - wyglądają jak płyta z przetłoczeniami a nie siatka. To chyba największa wada tego produktu FTF - nie ma jak wstawić siatki zamiast plastiku w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marius Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Stereo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi