kondibakugan Napisano 30 Kwietnia 2017 Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam serdecznie grono modelarzy, chciałbym wam pokazać model vickersa z firmy Firt to Fight w skali 1:72. Niestety podczas malowania aerografem światła przyklejone klejem Revell odpadły...Proszę o rzetelną ocenę Cytuj
Piotr_P Napisano 30 Kwietnia 2017 Napisano 30 Kwietnia 2017 Trochę za dużo zbliżeń. Ciezko ocenić pracę. Na razie po jednym zdjęciu z dystansu wydaje mi się ze piaskowy za ciemny jest albo odkurz z aero go przykrył a sam model czysto zrobiony i poprawnie tylko coś z płytą pod wieżyczkami cos w tylnej części dziwnego. Szpary? Cytuj
kondibakugan Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Napisano 30 Kwietnia 2017 Farby hataki a dlatego ciemne bo pigmenty, co do tylniej płyty to jest ciemny wash Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Piotr_P Napisano 30 Kwietnia 2017 Napisano 30 Kwietnia 2017 No właśnie coś mi nie grało. Szybka poprawka przez odklejenie i heja....żyletka i papier ścierny dadzą radę Cytuj
kondibakugan Napisano 30 Kwietnia 2017 Autor Napisano 30 Kwietnia 2017 Ok Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
filipsg Napisano 1 Maja 2017 Napisano 1 Maja 2017 Tyłem do przodu zamontowałeś też bryły osłon nad karabinami maszynowymi: Cytuj
Michal_G Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Niezbędny mocny wash na wlotach powietrza - wyglądają jak płyta z przetłoczeniami a nie siatka. To chyba największa wada tego produktu FTF - nie ma jak wstawić siatki zamiast plastiku w tym miejscu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi