Buberson Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Tym razem w skali 1:35 - T-72BM w barwach białoruskich ;) Edytowane 8 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 No nareszcie coś w ludzkiej skali. Świetnie zrobiony. Ale zawsze coś się znajdzie. Tym razem numery - wala strasznie w oczy jakby dopiero co namalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Tym razem numery - wala strasznie w oczy jakby dopiero co namalowane. Dokładnie to samo chciałem napisać!Fajnie styrany i malowanie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Bardzo mi się podobają w twoich modelach te "smaczki", które się dostrzega dopiero po uważniejszym wpatrzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Świetny, bardzo mi się podoba . A spód wanny, jak dla mnie, majstersztyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Ładny! Ale sypnęło u Ciebie galeriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Nie widze zdjec ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Nie widze zdjec ;( Wczoraj były dzisiaj nie ma. Nie wiem o co tu chodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Chyba przekroczyłeś limit na fotosiku. Sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Chyba przekroczyłeś limit na fotosiku. Sprawdź Tak przekroczyłem opłaciłem i nic. Nie ogarniam tego wysłałem adminowi prośbę o usunięcie postów i mojego konta. Także moja obecność tutaj była chwilowa. Powodzenia Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Czemu takie radykalne kroki! Ja też kiedyś tego wszystkiego nie ogarniałem, ale powoli się nauczyłem. Spróbuj może w innym serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Czemu takie radykalne kroki!Ja też kiedyś tego wszystkiego nie ogarniałem, ale powoli się nauczyłem. Spróbuj może w innym serwisie. Dobra działa na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Ha, widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi