vollff Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Temat też uważam za skończony - brakuje tylko lusterek na wieży Zdjęcia robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Nie, nie jest super. Z całym szacunkiem, volff, potrafisz dużo, dużo lepiej. Pokazałeś to w galerii Fenneka, pokazałeś też przy wcześniejszych modelach. Tutaj brakuje mi finezji w detalach, co oczywiście jest głównie zasługą kiepskiego zestawu, ale choćby poprzez brak washa stały się one jeszcze bardziej mydlane. Dziwne jest też brudzenie - np. czyste fragmenty chlapaczy i bieżnika albo belka pod antenami z tyłu. Same anteny (BFT, Duke) pomalowałeś też tym samym kolorem, co cały pojazd - przy jednolitym piaskowym takie kolorowe akcenty robią różnicę. Wybacz, ale model jest mdły, bez życia. Chyba za szybko zrobiony - może dlatego, że wszyscy, którzy go robicie (makinen, onkos) macie duże kłopoty ze spasowaniem. Zły zestaw potrafi odebrać przyjemność z budowy i rezultat wtedy bywa różny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Tak to prawda - nie przyłożyłem się do niego - ale to taki gniot ze aż się tego nie chce robić (i dokończyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Rozumiem Twój ból związany z tym produktem. Schowałem go tak głęboko, ze aż zapomniałem, a plan miałem bogaty na ten model. Rozgrzeszam więc z pośpiechu i "odbębnienia" tematu. Zrobiony, na półkę i zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Ja tam się tak nie znam jak Makinen, więc mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi