Buberson Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Witam. Wrzucam jeszcze raz bo jako niedoświadczony użytkownik użyłem złego hostingu i codziennie ginęły zdjęcia.Mam nadzieję że teraz będzie ok . A więc BMP-3 od Modelcollecta prosto z pudła maziany w całości chemią AmmoMig-nielicząc Sidoluksu ;) Administrację proszę o usunięcie postu z niedostępnymi zdjęciami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Świetny szkrabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Łatwo oglądając pomylić z 1:35 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Łatwo oglądając pomylić z 1:35 Brawo! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 ha, ha, myslałem ze to 35. I jak na 35 to troche komiks ,-)) Ale sie nie kapnałem, że to 72 ,_)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Brawo za malowanie, świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Bardzo ładny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi