Johnykesz Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Proszę o pomoc w w.w. temacie. Chciał bym zrobić imitacje kawałka toru pod modele f1. Chętnie poznam tajniki. Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 13, 2017 Super Moderator Share Posted May 13, 2017 Chciał bym zrobić imitacje kawałka toru pod modele f1. Jako nawierzchni asfaltu, użyj papieru ściernego drobnej gradacji o odpowiednim kolorze. Na nim możesz wymalować linie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 http://ak-interactive.com/v2/product/terrains-asphalt-250ml/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basalowicz Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 super efekt. Co do asfaltu to próbuje zrobić go z grubego korka malowanego na prawie czarny, zobacze co z tego wyjdzie. cały czas bije się z myślami jak zrobić krawędź dioramy. Boki mam z balsy i sie zastanawiam czy zostawić od gory ją gołą czy tak jak ty przysypać to czymś bo mam w jednym rogu asfalt a w drugim płyty betonowe. Chyba jednak zrobie jak ty i lica przekrojowe jezdni i płyt betonowych pomaluje na równo np na czarno jak balsę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 W dniu 13.05.2017 o 15:22, Johnykesz napisał: Proszę o pomoc w w.w. temacie. Chciał bym zrobić imitacje kawałka toru pod modele f1. Chętnie poznam tajniki. Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krn78 Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 W dniu 13.05.2017 o 15:36, jawkers napisał: Jako nawierzchni asfaltu, użyj papieru ściernego drobnej gradacji o odpowiednim kolorze. Na nim możesz wymalować linie. ...lub przemaluj taki, którego kolor Ci się nie podoba. Ja w którymś z moich projektów wziąłem czarny, ale potem zacząłem szastać po nim aerografem, bo wyglądał zbyt nieodopowiednio jak na moje potrzeby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts