Johnykesz Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Proszę o pomoc w w.w. temacie. Chciał bym zrobić imitacje kawałka toru pod modele f1. Chętnie poznam tajniki. Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 13 Maja 2017 Chciał bym zrobić imitacje kawałka toru pod modele f1. Jako nawierzchni asfaltu, użyj papieru ściernego drobnej gradacji o odpowiednim kolorze. Na nim możesz wymalować linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 http://ak-interactive.com/v2/product/terrains-asphalt-250ml/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 super efekt. Co do asfaltu to próbuje zrobić go z grubego korka malowanego na prawie czarny, zobacze co z tego wyjdzie. cały czas bije się z myślami jak zrobić krawędź dioramy. Boki mam z balsy i sie zastanawiam czy zostawić od gory ją gołą czy tak jak ty przysypać to czymś bo mam w jednym rogu asfalt a w drugim płyty betonowe. Chyba jednak zrobie jak ty i lica przekrojowe jezdni i płyt betonowych pomaluje na równo np na czarno jak balsę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 W dniu 13.05.2017 o 15:22, Johnykesz napisał: Proszę o pomoc w w.w. temacie. Chciał bym zrobić imitacje kawałka toru pod modele f1. Chętnie poznam tajniki. Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 W dniu 13.05.2017 o 15:36, jawkers napisał: Jako nawierzchni asfaltu, użyj papieru ściernego drobnej gradacji o odpowiednim kolorze. Na nim możesz wymalować linie. ...lub przemaluj taki, którego kolor Ci się nie podoba. Ja w którymś z moich projektów wziąłem czarny, ale potem zacząłem szastać po nim aerografem, bo wyglądał zbyt nieodopowiednio jak na moje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi