Shiro Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Witam. Pytanie jak powyżej. Do dyspozycji mam niewiele, ponieważ nie chcę zbyt wydawać na to. I tak już za dużo wydałem. Znajomy polecał mi gładzik. A z kolei wyczytałem gdzieś, że najlepiej jest trzeć papierem wodnym o gęstości (czy jakoś tak) 2-2.5k. Jakie wg was są sprawdzone sposoby na to? Oczywiście tanim kosztem, tak gdzieś do 15-20zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Pomalować bezbarwnym lakierem błyszczącym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 A coś tańszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Sidolux, zanurzyć i już tak zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Olej kujawski. Podbierzesz mamie z kuchni to prawie jak za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Za 20 zł to chyba baniak 4l da się kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 spytaj psa. Jest takie przysłowie, "błyszczy sie jak psu jaja." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Sidolux, zanurzyć i już tak zostawić. Olej kujawski. Podbierzesz mamie z kuchni to prawie jak za darmo. spytaj psa. Jest takie przysłowie, "błyszczy sie jak psu jaja." Jesteście bezbłędni A syn się na mnie patrzy - tato, z czego się tak śmiejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi