PabloA Napisano 20 Września 2017 Autor Share Napisano 20 Września 2017 Już teraz jest bardzo ładny, a zapowiada się naprawdę pięknie! Kończ go waść, bo nie mogę się doczekać efektu końcowego Dzięki ;) No w końcu Wyprzedziłes mnie. Już nie bawem ruszam dalej ze swoim Pozdrówka Również czekam na postępy w Twojej relacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Skąd wziąłeś tego BNO-40 ? Żywica czy plastik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Fajny traktorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 21 Września 2017 Autor Share Napisano 21 Września 2017 Fajny traktorek Mi też się podoba A pochodzi on z zestawu Tamiyi wraz z F4U-1D Corsair lub z hamerykańskimi pilotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Dzięki za info. Chyba się zaopatrzę, bo mam trochę tych pokładowców, a on stanowi fajne dopełnienie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 12 Października 2017 Autor Share Napisano 12 Października 2017 Witam, Bardzo dużymi krokami zbliżam się do końca budowy:) praktycznie wszystkie elementy są już pomalowane i gotowe do montażu. Oto jak prezentuje się obecnie model: Trochę nerwów kosztowała mnie walka z kalkami. Miały tendencje do rwania się na kawałki dlatego przy następnym podejściu oznaczenia narodowe postaram się już malować od masek. po położeniu kalek, washa i wykonaniu obić całość psiknęłem lakierem light sheen Alclada. Teraz pobawię się trochę pastelami, kredkami i całość będzie można złożyć do kupy ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 A żebyś ty to cudo na żywo widział Pablo coś pięknego, czekam na corsair'a i tego drugiego... ty wiesz o którego mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 A żebyś ty to cudo na żywo widział Pablo coś pięknego, czekam na corsair'a i tego drugiego... ty wiesz o którego mi chodzi Dziękuję bardzo, cieszę się, że się podoba za niedługo pewnie zobaczysz jakieś wyniki prac tego o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Znów mi się Flisowski i Pertek przypomnieli.... piękny samolot i świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Zapraszam do galerii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi