PabloA Napisano 20 Września 2017 Autor Napisano 20 Września 2017 Już teraz jest bardzo ładny, a zapowiada się naprawdę pięknie! Kończ go waść, bo nie mogę się doczekać efektu końcowego Dzięki ;) No w końcu Wyprzedziłes mnie. Już nie bawem ruszam dalej ze swoim Pozdrówka Również czekam na postępy w Twojej relacji ;) Cytuj
kornik_69 Napisano 21 Września 2017 Napisano 21 Września 2017 Skąd wziąłeś tego BNO-40 ? Żywica czy plastik ? Cytuj
PabloA Napisano 21 Września 2017 Autor Napisano 21 Września 2017 Fajny traktorek Mi też się podoba A pochodzi on z zestawu Tamiyi wraz z F4U-1D Corsair lub z hamerykańskimi pilotami Cytuj
kornik_69 Napisano 22 Września 2017 Napisano 22 Września 2017 Dzięki za info. Chyba się zaopatrzę, bo mam trochę tych pokładowców, a on stanowi fajne dopełnienie. Pozdrawiam Kornik Cytuj
PabloA Napisano 12 Października 2017 Autor Napisano 12 Października 2017 Witam, Bardzo dużymi krokami zbliżam się do końca budowy:) praktycznie wszystkie elementy są już pomalowane i gotowe do montażu. Oto jak prezentuje się obecnie model: Trochę nerwów kosztowała mnie walka z kalkami. Miały tendencje do rwania się na kawałki dlatego przy następnym podejściu oznaczenia narodowe postaram się już malować od masek. po położeniu kalek, washa i wykonaniu obić całość psiknęłem lakierem light sheen Alclada. Teraz pobawię się trochę pastelami, kredkami i całość będzie można złożyć do kupy ;) Pozdrawiam Cytuj
Mitrandir Napisano 15 Października 2017 Napisano 15 Października 2017 A żebyś ty to cudo na żywo widział Pablo coś pięknego, czekam na corsair'a i tego drugiego... ty wiesz o którego mi chodzi Cytuj
PabloA Napisano 16 Października 2017 Autor Napisano 16 Października 2017 A żebyś ty to cudo na żywo widział Pablo coś pięknego, czekam na corsair'a i tego drugiego... ty wiesz o którego mi chodzi Dziękuję bardzo, cieszę się, że się podoba za niedługo pewnie zobaczysz jakieś wyniki prac tego o co Ci chodzi Cytuj
makinen Napisano 17 Października 2017 Napisano 17 Października 2017 Znów mi się Flisowski i Pertek przypomnieli.... piękny samolot i świetny model. Cytuj
PabloA Napisano 23 Października 2017 Autor Napisano 23 Października 2017 Zapraszam do galerii ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi