ministersan Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Witam Jak używać lakiery Alclada Prismatic Lacquer. Na zdjęciu są bezbarwne. Nakłada się je na jakiś podkład? "Srebrne" Alclady kładę na czarny podkład błyszczący Alclada. Nigdy nie używałem tych "wielobarwnych" i nie mam pojęcia jak to zrobić - choć może to wstyd, że nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Też zainteresowałem się tą tematyką niedawno.Zdaje się ,że kładzie je się bezpośrednio na metaliczną powierzchnię w celu właśnie stworzenia złudzenia zmiany koloru powierzchni metalicznej z danego kąta patrzenia.Tak mi się wydaje.Ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Na czarny podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi