ministersan Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Witam Jak używać lakiery Alclada Prismatic Lacquer. Na zdjęciu są bezbarwne. Nakłada się je na jakiś podkład? "Srebrne" Alclady kładę na czarny podkład błyszczący Alclada. Nigdy nie używałem tych "wielobarwnych" i nie mam pojęcia jak to zrobić - choć może to wstyd, że nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Też zainteresowałem się tą tematyką niedawno.Zdaje się ,że kładzie je się bezpośrednio na metaliczną powierzchnię w celu właśnie stworzenia złudzenia zmiany koloru powierzchni metalicznej z danego kąta patrzenia.Tak mi się wydaje.Ale pewności nie mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykvel Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Na czarny podkład. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts