podciech Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Dawaj z tym mi-6 strażak to będzie coś tyle czerwieni na takim klocku latającym będzie cudo .Nikt lepiej tego nie zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Zdjęć p-poża2 z monino masz w bród... http://igor113.livejournal.com/396012.html W książce 50 lat MBZ Mila jest też trochę, rysunki są w Kryla Rodiny 12'1997 (daj znać czy zeskanować, czy chcesz pożyczyć oryginał) Rozumiem, że jak drzwi powywalane to we środeczku full wypas To załątwiaj blachy extratecha i koła zebrano ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 Panowie przypominam, że to jest marna galeria Jayhawka... a nie Mi-6 Może mi jeszcze warsztat założycie Dawaj z tym mi-6 strażak to będzie coś tyle czerwieni na takim klocku latającym będzie cudo .Nikt lepiej tego nie zrobi . Ta... zawsze można liczyć na kolegów. Niby co ja mam teraz zrobić, w trochę niezręcznej sytuacji żeś mnie Panie Rafale postawił Zdjęć p-poża2 z monino masz w bród...http://igor113.livejournal.com/396012.html W książce 50 lat MBZ Mila jest też trochę, rysunki są w Kryla Rodiny 12'1997 (daj znać czy zeskanować, czy chcesz pożyczyć oryginał) Rozumiem, że jak drzwi powywalane to we środeczku full wypas To załątwiaj blachy extratecha i koła zebrano ;) Dzięki, chętnie przejrzę oryginał, ale do roboty wole skany Poza tym mnie tu nie wkręcaj w jakieś zakupy, sam sobie wydłubie Model kozak ale zgadzam sie ze Spitonem fotki lipa widziałem twoje śmigłowce na forum i widziałem na żywo na fiescie i potym stwierdzam ze fotki lipa bo na żywo o niebo lepiej się prezentują Miło mi, że Ci się podobał. Zawsze podkreślałem, że zdjęć nie umiem robić i nie mam warunków do tego. Aparatu specjalnie też nie będę kupował, wiec jakoś z tym będę musiał się pogodzić... Mogę jedynie przeprosić zniesmaczonych moja groteskową twórczością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Panowie przypominam, że to jest marna galeria Jayhawka... a nie Mi-6 Może mi jeszcze warsztat założycie Skoro kolega nalega to możemy wspomóc (co prawda liczyłbym bardziej na niską "10" w barwach Aerofłotu ) "Niższy z braci bliźniaków czyli Mi-10K z A-modelu" Termin wykonania tak na styczeń 2018, coś w okolicach imprezy w Mińsku Mazowieckim. Bo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 No ,no pięknie i jakoś szybko CI to idzie Zazdroszczę kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 No ,no pięknie i jakoś szybko CI to idzieZazdroszczę kunsztu Szybko, to fakt. Nie od razu robię galerię, nie będę drażnił kolegów Takie pokłosie nieprzespanych nocy, przecież nie będę komarów liczył na suficie Wiec jak inni śpią, to ja robię modele... dopóki mogę... Miło mi, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Dlaczego ja nie widze zdjec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Dlaczego ja nie widze zdjec ? Taki urok googla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Przepraszam wszystkich zainteresowanych, jak by to określić... przerwa konserwacyjna To nie urok googla tylko moja własna głupota... Coś mi się w kompie spierdzieliło... razem z systemem i udostępnienia trafił szlag, pracuje nad tym żeby to przywrócić, niestety na razie poległem. Z telefonu tego nie zrobię, proszę o cierpliwość i wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 To nie urok googla tylko moja własna głupota... Coś mi się w kompie spierdzieliło... razem z systemem i udostępnienia trafił szlag, No więc jednak urok googla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 To nie urok googla tylko moja własna głupota... Coś mi się w kompie spierdzieliło... razem z systemem i udostępnienia trafił szlag, No więc jednak urok googla. ...niestety nie googla, a windows'a 7, okazał się niekompatybilny z właścicielem Już naprawione. choć jest problem z wielkościami fotek, nie mogę ustawić wielkości, żeby były takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi