Marcin1212 Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Witam Tym razem mercedes wolf od revella Malowany tamiya "kolory nato" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 co jemu się stało w prawe tylne okno? Widać też nad tym oknem dziurę w plandece. Na pierwszy rzut oka wygląda ok. Mi brakuje tu ewidentnie washa i zróżnicowania powierzchni. Wygląda płasko i brak mu szczegółów. Podoba mi się za to błotko, szczególnie te "rozchlapki z kałuż" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted July 16, 2017 Author Share Posted July 16, 2017 Witam Co do braku szyby to pracowałem nad nim ze dwa lata (znaczy więcej przekładania z kąta w kąt niż pracy) w efekcie szyba gdzieś zaginęła. Co do washa by zrobiony ale chyba za mocno wytarty A kolory sa wycieniowane pewnie zdjęcia słabe Dziękuję za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Na pewno plus za temat, o ile jednak kolory są dobrane dobrze (na plandece powinien być lekko ciemniejszy odcień) to ich przejścia są za duże, zbyt rozmyte. Przy wpatrzeniu widać również dosyć chropowatą powierzchnię farby. Mimo, że widoczne są szpary itp. to można na to przymknąć oko, bo wiem że zestaw ma typową słabą jakość, charakterystyczną dla bundeswehrowych wypustów Revella. Znak priorytetu ma "zdartą" farbę? Jeśli tak to pomarańczowe elementy zazwyczaj są plastikiem odblaskowym. Ogólnie jednak jest przyjemny w odbiorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Czy aby zbudować maszynę z oznaczeniami 10 BKPanc konieczne są przeróbki, czy można budować prosto z pudła..? Chodzi mi głównie o wnętrze i ten wysoki słupek z elektroniką.?! Ma ktoś może parę zdjęć naszego Wolfa (najlepiej z wnętrzem)..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Ślady po wycieraczkach na szybie byłby miłym akcentem poza tym fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 Dzięki za opinie Ja zrobiłem wnętrze w taki sposób usuwając słupek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Czyli tego słupka nie powinno tam być..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts