Marcin1212 Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Witam Tym razem mercedes wolf od revella Malowany tamiya "kolory nato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 co jemu się stało w prawe tylne okno? Widać też nad tym oknem dziurę w plandece. Na pierwszy rzut oka wygląda ok. Mi brakuje tu ewidentnie washa i zróżnicowania powierzchni. Wygląda płasko i brak mu szczegółów. Podoba mi się za to błotko, szczególnie te "rozchlapki z kałuż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Witam Co do braku szyby to pracowałem nad nim ze dwa lata (znaczy więcej przekładania z kąta w kąt niż pracy) w efekcie szyba gdzieś zaginęła. Co do washa by zrobiony ale chyba za mocno wytarty A kolory sa wycieniowane pewnie zdjęcia słabe Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Na pewno plus za temat, o ile jednak kolory są dobrane dobrze (na plandece powinien być lekko ciemniejszy odcień) to ich przejścia są za duże, zbyt rozmyte. Przy wpatrzeniu widać również dosyć chropowatą powierzchnię farby. Mimo, że widoczne są szpary itp. to można na to przymknąć oko, bo wiem że zestaw ma typową słabą jakość, charakterystyczną dla bundeswehrowych wypustów Revella. Znak priorytetu ma "zdartą" farbę? Jeśli tak to pomarańczowe elementy zazwyczaj są plastikiem odblaskowym. Ogólnie jednak jest przyjemny w odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Czy aby zbudować maszynę z oznaczeniami 10 BKPanc konieczne są przeróbki, czy można budować prosto z pudła..? Chodzi mi głównie o wnętrze i ten wysoki słupek z elektroniką.?! Ma ktoś może parę zdjęć naszego Wolfa (najlepiej z wnętrzem)..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Ślady po wycieraczkach na szybie byłby miłym akcentem poza tym fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 Dzięki za opinie Ja zrobiłem wnętrze w taki sposób usuwając słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Czyli tego słupka nie powinno tam być..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi