Panzer Machine Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Model firmy MasterBox (zestaw 72005) jest bardzo prosty w montażu. Detal jak na skalę 1:72 w mojej opinii jest na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 BOMBA! Dla mnie jeden z lepszych zrobionych przez Ciebie modeli. Jeszcze do tego skala 1/72. MASAKRA!!! Lubię takie modele co przykuwają uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Lipca 2017 Share Napisano 25 Lipca 2017 Kawał dobrej roboty. Super wyszły wytarcia na gąsienicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Lipca 2017 Share Napisano 25 Lipca 2017 Mnie też się podoba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2017 Prezentuje się zacnie Przydała by się jakaś focia z odnośnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lipca 2017 Share Napisano 25 Lipca 2017 Drugi ładny Mark w tej skali. Na to kamo to jest jakiś papier czy trochę fantazja poniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2017 Autor Share Napisano 26 Lipca 2017 Dziękuję za wszystkie komentarze i opinie. Cieszę się, że mała winietka przypadła Wam do gustu. @bazylms: Starałem się trzymać schematu malowania z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi