Mikele Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 Jak zdąży dotrzeć na początku przyszłego tygodnia to wysyłaj 1 sztukę, bo szykuję model do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Co masz na myśli mówiąc początek tygodnia? Do kiedy dokładnie mają dojść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 Jak wyślesz jutro to do wtorku powinienem mieć u siebie i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Ok to wysyłam jutro priorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Ja się morduje z suczka a tu Pan takie cudeńka tworzy Kurdesz zarąbisty Mikele dzięki za porady ,zapomniałem podziękować za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 Kto tu komu per Pan powinien mówić, Panie Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Coś pięknego, to cieniowanie wyszło świetnie! Chyba kilka patentów będę musiał podpatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Dla mnie jest przepiękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Lipca 2017 Autor Share Napisano 30 Lipca 2017 Dzięki za komentarze. Opis malowania robiłem na 1stronie. Wbrew pozorom prosta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi