megapol Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Czy z tych dwuch rur, będziesz robił wylewającą się wodę do kanału? Tak, z jednej. Kiedy będziesz walczył z wodą? U mnie w "Czyścicielach" ma lecieć z czterech i czekam na dostawę, ale chciałbym to zobaczyć u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Października 2017 Autor Share Napisano 8 Października 2017 Kiedy będziesz walczył z wodą? U mnie w "Czyścicielach" ma lecieć z czterech i czekam na dostawę, ale chciałbym to zobaczyć u ciebie. Jestem już w trakcie, ale nie mam czasu na aktualizacje ze zdjęciami - może dziś w nocy coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Staram się nadrobić - wstępne malowania "T" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Trochę dalej z malowaniem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 „Dumvee” świetny, ale jeszcze go obładuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 „Dumvee” świetny, ale jeszcze go obładuj! Spokojnie - mam już całe pudełko klamotów na niego (tu jeszcze raz dzięki) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Ja bym chciał tylko nieśmiało spytać o te obicia na wozie.. wyglądają naprawdę ładnie, tylko ich umiejscowienie zastanawia - we wgłębieniach, w zagięciach, tam gdzie gromadzi się kurz i brud, a obicia raczej powstają na bardziej odsłoniętych płaszczyznach narażonych na różne czynniki zewnętrzne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Października 2017 Autor Share Napisano 26 Października 2017 Ja bym chciał tylko nieśmiało spytać o te obicia na wozie.. wyglądają naprawdę ładnie, tylko ich umiejscowienie zastanawia - we wgłębieniach, w zagięciach, tam gdzie gromadzi się kurz i brud, a obicia raczej powstają na bardziej odsłoniętych płaszczyznach narażonych na różne czynniki zewnętrzne.. Bardzo słuszna uwaga ale to jeszcze nie koniec malowania itp.itd - finalnie (myślę) efekt będzie bardziej akceptowalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 O ja pier... Jak dla mnie meeeeega ten automobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Super ta bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 Część klamotów na Fordka w przygotowaniu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 sporo tych klamotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Coś poprawiłem, coś zepsułem, powoli do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Jeszcze poprawić most i można mocować Pana Samochodzika : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Super Ale wody dalej nie widzę, a miała lecieć z rury i chyba trzeba dołożyć po jeszcze jednej belce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Super Ale wody dalej nie widzę, a miała lecieć z rury Już była ale dioramka zaliczyła mały wypadek i muszę zrobić parę rzeczy od nowa. Będzie w tym tygodniu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Jakaś tabliczka grawerska -i kolega jak wyżej napisał. I będzie bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Jakaś tabliczka grawerska -i kolega jak wyżej napisał. I będzie bardzo ładnie. Jeśli w ogóle będzie tabliczka to coś w tym guście : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Jest woda z rury, o którą pytano : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 popraw tylko te bele przejazdowe bo wehikuł zaliczy rów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 popraw tylko te bele przejazdowe bo wehikuł zaliczy rów Most jeszcze nie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Jest woda z rury, o którą pytano : super podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Oczywiście pytanie: jak ją robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi