KRL Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Ponieważ mój plan pojawienia się na wystawie w Łasku i zaprezentowaniu międzyinnymi kolekcji "karpików" spalił za sprawą Białorusinów na panewce. prezentację muszę zakończyć na łamach forumowej galerii. Karpik nr. 5 i 6 to Wassex HAS.1 i UH.5 nie ma sensu opisywać samych modeli juz to robiłem są dość proste w budowie choć wymagają sporo szpachlowania i odtwarzania linii podziału. Najtrudniejszym elementem tych modeli jest spasowanie oszklenia, kłopot także może być z kalkami które po dłuzszym lezakowaniu pekają i w zasadzie nałożenie ich nie wykonalne. Na początek UH.5 jeszcze z widocznym błędem jedna z kart jest naklejona odwrotnie, będzie poprawiona po moim powrocie. Zdjęcia tego egzemplarza wykonałem na ciemnym tle ponieważ przy białym tle i kolorze Fluo aparat kompletnie wariował i na zdjęciu tam gdzie pomarańcz prawie całkowicie zanikłay linie podziałowe. HAS.1 Rodzinne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Bardzo ładna ławica karpików Ubolewam, że nie zobaczę na żywo... co się odwlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Co jeden to ładniejszy. Ale najbardziej podoba mi się ten pierwszy z prawej w kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Fajna rodzinka kurcze te wydechy mocarne montowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi