Rafly Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Jak to się stało, że wcześniej nie widziałem? Cudo! Nieziemski okaz. Uwielbiam te ciężkie Mile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Ło matko!! Ale wykop archeologiczny . Mój pierwszy warsztat na forum i pierwsza galeria - aż mi się łezka w oku zakręciła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca W dniu 22.05.2019 o 07:51, abtb napisał: Ale Kolega głęboko kopał. Aż mi się łezka w oku zakręciła na wspomnienie mojej pierwszej poważnej galerii na worku. 38 minut temu, abtb napisał: Ale wykop archeologiczny . Mój pierwszy warsztat na forum i pierwsza galeria - aż mi się łezka w oku zakręciła De-że-vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Grzes napisał: De-że-vi Jak najbardziej, ale w obu przywołanych wypowiedziach potwierdzam, że to moja pierwsza galeria - czyli sklerozy i demencji jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 2 minuty temu, abtb napisał: czyli sklerozy i demencji jeszcze nie mam Najważniejsze jest to, że rządy się zmieniają, a u Ciebie narracja cały czas ta sama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 4 godziny temu, Grzes napisał: Najważniejsze jest to, że rządy się zmieniają, a u Ciebie narracja cały czas ta sama ...I ciągle mu się łezka kręci w oku Co by nie mówić jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca No i najważniejsze, że temat wciąż żyje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca W dniu 19.06.2026 o 14:54, Grzes napisał: No i najważniejsze, że temat wciąż żyje! Lenin wiecznie żywy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi