erolo2000 Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Cześć i czołem Waszmościowie Crusader II od S-Model'a skończony. Polskie barwy UK 1943/44 P.S. Ok. Brakuje paru elementów na bocznych fartuchach ... Fotka W trakcie roboty: Gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Fajny. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Podoba się tylko mam wrażenie że powinien być w brązie czołgowym bo tek kolor jaki dałeś to 44 rok i nowe pojazdy, remontowane , modernizowane. Przykład Cromwell Maczka pokryty jaśniejszą wcześniejszą barwą a znaki wcześniejszego użytkownika zamalowane Olive Drab 15,pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 Dzięki Panowie za miłe słowo - jestem z niego zadowolony tylko mam wrażenie że powinien być w brązie czołgowym bo tek kolor jaki dałeś to 44 rok i nowe pojazdy, remontowane , modernizowane. Przykład Cromwell Maczka pokryty jaśniejszą wcześniejszą barwą a znaki wcześniejszego użytkownika zamalowane Olive Drab 15,pozdrawiam OLO... Może i tak - próbowałem się wzorować na tej fotce, ale sam wiesz jak to z tymi kolorami , odcieniami https://en.wikipedia.org/wiki/File:Crusader_tanks_in_Yorkshire_1942.jpg P.S. W świetle dziennym kolor jest kapkę ciemniejszym jak i z resztą pozostałych moich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Super robota, pojazd ładnie posklejany, pomalowany no i najważniejsze ciekawy. Kiedyś była seria artykułów o polskich Crusaderach i Convenanterach na wyspach w Militariach XX wieku. To dobre podstawowe kompendium, godna uwagi jest tez zacna seria pt "Śladami polskich gąsienic". Z uwag, możesz stosować nieco jaśniejsze barwy, robisz całkiem ładne te modele i byłyby lepiej widoczne na zdjęciach. ps. Czy masz jakieś plany nt drugiego egzemplarza? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Spodobał się, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Października 2017 Autor Share Napisano 4 Października 2017 Dzięki za uznanko ps. Czy masz jakieś plany nt drugiego egzemplarza? pozdrawiam Odp: A i owszem mam ...w trakcie ;) http://www.dantaylormodelworks.com/crusader-aa-mk-iii-conversion-set-243-p.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi