skikut Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 A czemu nie są osiągalne? Malujesz przecież przy pomocy aero. To wszystko kwestia ciśnienia roboczego, gęstości mieszanki i odrobiny wyczucia. Pamiętaj - niskie ciśnienie i rzadka farba jest kluczem do sukcesu. Wiele wybacza i można łatwo poprawiać. Ja tam wolę pozostać przy soli A puki co spędziłem dzień na zrobieniu filtru ciemno brązowego i walce z Grubymi kalkami - po raz kolejny Takom mnie pod tym względem rozczarował... Mam tylko nadzieję, że na koniec uda się ukryć te schodowe przejście miedzy kalką a farbą - głównie przy napisach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 i po olejach Po zdjęciach ujrzałem jeszcze kilka miejsc do podczyszczenia ale to się już zrobi przy brudzeniu ... no i bolączka całego projektu... nie mam pojęcia co zrobić z tą kalką z numerami z tyłu jak sprawić by nie było widać jej kwadratury... Gdybym wiedział, że tak będą razić w oczy to bym sobie je darował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Trzeba było porozcinać nr. jeszcze na papierze i nowym ostrzem wyciąć jak najwięcej przeźroczystego . A teraz to lakier i papier ścierny inaczej się nie da pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Nie miałem przekonania ale teraz widzę że fajny metalowy efekt wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Trochę dziwna modulacja płyt z przodu kadłuba ? Jak płyta z wizjerem ma ciemny kolor na dole , to ta z gwiazdą powinna mieć ciemny na styku (na górze). Nawet logicznie element wystający bardziej płowiał, czyli jaśniejszy dół płyty dolnej i wystająca (górna) część płyty na górze. Ale zginęło to na szczęście na kolejnych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi