M.A.V. Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 (edytowane) Nie znalazłem podobnego tematu więc założyłem nowy... Ponieważ kolega abtb popełnił ostatnio świetny model Mi-10 viewtopic.php?f=86&t=58757 galeria : viewtopic.php?f=64&t=59425 a znalazłem kilka fajnych fotek tego giganta (wersja K) - może się komuś "przyszłościowo" przydadzą nie wiem czy w dobrym dziale wrzuciłem, czy może powinno być w "Walkaround" więc ewentualnie proszę admina o przeniesienie w odpowiednie miejsce Edytowane 19 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Oj, coś czuję że bardzo się przydadzą Ale o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2017 Pięknie widać "idealnie prostą" linię nitów ;)... fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 (edytowane) dzięki panowie za zainteresowanie.... co jakiś czas postaram się robić jakąś małą aktualizację poprzednie fotki przedstawiały egzemplarz w stanie już "wyeksploatowanym", tym razem kilka fotek egzemplarza używanego z powodzeniem do tej pory - tutaj podczas montażu masztu: Edytowane 19 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Dawaj, dawaj! Jeśli można to poproszę o fotki egzemplarza w barwach Aerofłotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 abtb - poszukam, może coś się znajdzie eh.. muszę w końcu ogarnąć flickra bo coś fotki znikają.... - do weekendu to naprostuję -------- EDIT: podmieniłem fotki, teraz powinny się wyświetlać bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Tym razem zapraszam na pokład - wersja "standardowa" Mi-10 (z platformą) egzemplarz nie w służbie, muzealny, lecz sporo bebechów niekompletnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Listopada 2017 Autor Share Napisano 11 Listopada 2017 były fotki ze środka Mi-10, teraz kilka z zewnątrz... fotki te (i poprzednie) przestawiają egzemplarz z Monino, gdzie znajduje się Centralne Muzeum Sił Lotniczych Federacji Rosyjskiej [Центральный музей Военно-Воздушных Сил РФ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Piękne fotki. Co raz bardziej skłaniam się do powtórki warsztatu"10" ale tym razem w wersji dźwigowej. Tylko gdzie ja tego kolosa w domu postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lutego 2018 Autor Share Napisano 13 Lutego 2018 Jeśli można to poproszę o fotki egzemplarza w barwach Aerofłotu abtb - sorry, trwało to wieczność... znalazłem tylko takie materiały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 M.A.V. - czy zdjęcia prezentowane w tym wątku są twojego autorstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lutego 2018 Autor Share Napisano 14 Lutego 2018 wisa już tłumaczę : - fotki z Monino są autorstwa mojego znajomego Igora Kolokolowa - fotki z montażu masztu są materiałami reklamowymi firmy UTair - te ostatnie fotki są "wyszukiwarkowe" = nie mam pojęcia kto je robił poza jednym, które jest podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 M.A.V. serdeczne dzięki za fotki. Szarobiałe malowanie aerofłotu jest piękne . Co prawda Mi 10k na razie odwieszam na kołek ale przymierzam się do innego bardzo ciekawego projektu z byłego ZSRR. Oj, będzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 14 Lutego 2018 Share Napisano 14 Lutego 2018 M.A.V. - czyli w razie czego i jakichś foto-potrzeb śmiało można się do Ciebie zwracać i jest szansa na jakieś konkretne zdjęcie? Oczywiście nic "na szybko", bez ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lutego 2018 Autor Share Napisano 14 Lutego 2018 wisa - no problem Jakby co, to w miarę możliwości na pewno pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi