Brader Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 (edytowane) Witam Przedstawiam mój 3 model, niszczyciel na bazie Renault R35. Pierwszy pojazd w którym popróbowałem swoich sił z wnętrzem. Wprawdzie w końcowym efekcie niewiele z niego widać, ale liczy się satysfakcja oraz nowe doświadczenia Ponad fabryczną zawartość zestawu dołożyłem linę, antenę oraz plandekę. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Edytowane 25 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Jeśli to jest 3 model jaki do tej pory skleiłeś to jest dużo lepiej niż "dobrze" - masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Jak to jest trzeci model, to ja sobie stąd idę wpadać w kompleksy Nie no, śliczny jest. Bardzo dobrze poradziłeś sobie ze ze zróżnicowaniem odcieni na jednolitym pojeździe. Chyba najbardziej spodobała mi się powierzchnia tłumika i świetnie wkomponowany w burtę wozu balkenkreuz, którego też nie ominęły efekty specjalne. Chyba nie będę jedynym, któremu brakuje jakiegoś lepszego zdjęcia przedziału bojowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brader Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Dzięki Panowie za słowa uznania Człowiek cały czas się uczy i kombinuje. Raz coś wyjdzie lepiej innym razem gorzej - metodą prób i błędów lub z przypadku Ważne, żeby powoli do przodu. Znalazłem jeszcze jedną fotkę fragmentu przedziału bojowego, ale to pierwszy otwarty pojazd więc hi-endu tam nie ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Nietypowy pojazd. Zrobiony ładnie. Może trochę odważniej można było podziałać pigmentami na zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi