Brader Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Witam. Prezentuję mój czwarty modelik czołgu - pierwsza próba sił z tymi nieco bardziej już współczesnymi ;) Z założenia model miał być prosty i nieskomplikowany w wykonaniu dlatego wybór padł na Tamkę. Jedyną modyfikacją pudełkowej zawartości była podmiana plastikowych lin na metalowe. Zapraszam do galerii i pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Ekspert ze mnie słaby ale wykonanie mi się podoba. W kilku miejscach będę się wzorował bo kończę takiego w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Super. Tym bardziej że to, jak piszesz, czwarty model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi